• Головна
  • У низькопідлоговому трамваї львів’яни зможуть не тільки посидіти на кріслах з підігрівом, але й в Інтернеті
08:54, 29 червня 2013 р.

У низькопідлоговому трамваї львів’яни зможуть не тільки посидіти на кріслах з підігрівом, але й в Інтернеті

У Львові презентували низькопідлоговий трамвай, який виготовило ПАТ «Концерн-Електрон». Трамвай з низьким рівнем підлоги, 5-тисекційний, з підігрівом у салоні, з системою кондиціонування та Інтернетом. Кількість місць для сидіння – 58, максимальна пасажиромісткість трамвая – 250 пасажирів. Вже з наступного тижня трамвай проходитиме тестування на львівських коліях. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

 Як розповів у традиційному відеозверненні міський голова Львова Андрій Садовий, важливо, що 80% комплектації – українського виробництва.

«На цьому тижні львівське підприємство «Електрон» приймало багато гостей. Приїхав Віце-прем’єр-міністр, делегації з інших областей і з більшості міст України. Приїхали оглянути комунальну техніку, яку випускає «Електрон». Але в першу чергу – подивитись на львівський низькопідлоговий трамвай. Чесно кажучи, їхали з певною недовірою. Тому що ніхто не вірив, що сьогодні в Україні можна зробити трамвай, який нічим не буде поступатись кращим європейським аналогам. Трамвай перевершив усі сподівання. Він є високотехнологічний, естетично правильно збудований, є підігрів, Інтернет. Він є перший в Україні низькопідлоговий. Не кожна країна в світі може виробляти таку якісну продукцію. Найбільша цінність, що 80% всієї комплектації – це наша, українська комплектація. Вже з липня цей трамвай буде випробовуватись на наших львівських коліях. І до кінця року ми плануємо, що трамвай буде на одному з маршрутів у Львові», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...