• Головна
  • В перший день «Ночі у Львові» відбудеться 83 екскурсії
09:27, 28 червня 2013 р.

В перший день «Ночі у Львові» відбудеться 83 екскурсії

Цього разу фестиваль «Ніч у Львові» подарує львів’янам та гостям міста ще більше нічних театралізованих дійств, екскурсій та перфомансів. Тільки у перший день фестивалю відбудеться 83 події. Про це повідомили у відділі промоції ЛМР.

За два тижні, 12-14 липня, відбудеться фестиваль, який вже встиг стати родзинкою літнього відпочинку у Львові. «Ніч у Львові» готує для відвідувачів ще більше нічних театралізованих дійств, екскурсій та перфомансів.

Відкриття фестивалю відбудеться 12 липня на площі перед входом у Ратушу. Усі охочі зможуть побачити грандіозне Театралізоване вогняне дійство від театру «Воскресіння».

Новими локаціями фестивалю стають храми. Так, у підземеллях Храму Преображення Господнього на вул. Краківській, 21 відвідувачі побачать Театр тіней «Див» під акомпанемент камерного оркестру.

Ще однією точкою на карті підземних нічних екскурсій фестивалю «Ночі у Львові» будуть підвали Ратуші. Тут актори театру «Воскресіння» проводитимуть для львів’ян та гостей міста театралізовані екскурсії.

Вперше до «Ночі у Львові» приєднується Державний меморіальний музей Михайла Грушевського і запрошує на гостину до першого президента України.

Під час фестивалю нічну площу біля Катедри музикою наповнюватиме «Вуличне фортепіано».

Оригінальною новинкою стане інтерактивна екскурсія та майстер-клас з естампного друку у Меморіального музеї Леопольда Левицького.

«Цього разу «Ніч у Львові» пропонує мешканцям і гостям міста ще більше нічних перфомансів та екскурсій. Тільки у п’ятницю відбудеться 83 події. Такі фестивалі – це європейська практика, і ми продовжуємо розвивати «Ніч у Львові» та відкривати світу наші музеї, театри і галереї.

Перевагою липневої «Ночі у Львові» є те, що влітку є можливість проводити наші дійства у публічному просторі – на вулицях, площах, у парках. Ми прагнемо, аби протягом трьох ночей у Львові планувала магічна казка, яка поєднає історію нашого міста, мистецтво і відкриє львів’янам та нашим гостям Львів з найкращих його ракурсів», - зазначає Марта Іванишин, заступник начальника відділу промоції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...