• Головна
  • Львівські баскетболісти перемогли в ХІ Універсіаді (ФОТО)
08:13, 28 червня 2013 р.

Львівські баскетболісти перемогли в ХІ Універсіаді (ФОТО)

Днями у Києві завершилися фінальні змагання XI літньої універсіади України з баскетболу серед чоловіків. Перемогу у фіналі змагань виборола збірна команда Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, сформована на основі студентської команди Національного університету “Львівська політехніка”. Про це 032 повідомили у Комітеті з фізичного виховання та спорту.

basket_photo

 

За перемогу у фінальній частини змагань боролися студентські збірні Львівської, Тернопільської, Запорізької, Миколаївської, Кіровоградської, Харківської областей та м. Києва.

Спочатку студенти Національного університету “Львівська політехніка” посіли перше місце у своїй підгрупі, перемігши з рахунком 67:63 студентів Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”, збірну Тернопільського національного економічного університету (92:67), а також команду Запорізького національного технічного університету (технічна перемога).

У фінальній частині змагань львів’яни обіграли головних суперників з Харкова – баскетбольну команду Харківської державної академії фізичної культури з рахунком 97:88.

Зазначимо, що основа команди-переможця ХІ Універсіади України з баскетболу – збірної Львівщини – представлятиме Україну на всесвітній Універсіаді в Казані.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...