• Головна
  • В Україні без житла 45 тисяч військовослужбовців (ФОТО)
07:38, 28 червня 2013 р.

В Україні без житла 45 тисяч військовослужбовців (ФОТО)

27 червня 2013 року перший заступник Міністра оборони України Олександр Олійник у режимі відео-конференції спілкувався із представниками обласних гарнізонів. Питання №1 – житло для військовослужбовців. Про це повідомив підполковник Володимир Скоростецький, Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів).

1

 «Одним з пріоритетних секторів уваги вищого військового керівництва залишається питання забезпечення військовослужбовців житлом. У проекті Державної комплексної програми реформування і розвитку Збройних Сил України на період до 2017 року на будівництво житла для військовослужбовців визначено фінансовий ресурс в 1 мільярд 200 мільйонів гривень», - відзначив перший заступник Міністра оборони України Олександр Олійник.

2

 

Вирішується питання щодо збільшення у поточному році на суму до 300 мільйонів гривень видатків на завершення будівництва і введення в експлуатацію житлових будинків, які вже давно перебувають у стадії завершення.

У найближчі роки за рахунок реалізації надлишкового майна, особливо споруд із земельними ділянками, планується отримати додатковий фінансовий ресурс від 6 до 9 мільярдів гривень. І це дозволить, за попередніми підрахунками, у найближчі роки забезпечити військовослужбовців близько 20 тисячами квартир. На сьогоднішній день загальна черга на житло в ЗС України – близько 45 тисяч військовослужбовців.

3

 

Перший заступник Міністра оборони України Олександр Олійник також зауважив, що усе надлишкове майно, включаючи земельні ділянки, у відповідності до чинних постанов Кабміну, буде реалізовуватись на аукціонах. До цього процесу залучатимуться органи місцевої влади та обласних державних адміністрацій.

4

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...