• Головна
  • У Львові відкрили анонімну клініку для молоді
17:33, 27 червня 2013 р.

У Львові відкрили анонімну клініку для молоді

У Комунальному закладі Львівської обласної Ради «Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення» відбулося урочисте відкриття «Клініки дружньої до молоді» (КДМ) – відділення медико-психологічної допомоги підліткам та молоді. Про це інформує Прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.

В Україні таких клінік понад 60; на Львівщині це 10 такий заклад, що покликаний допомагати молоді та підліткам вирішувати свої проблеми. В підлітковому віці таких проблем виникає дуже багато: збереження здоров’я, взаємини з однолітками, наслідки вживання алкоголю, наркотиків, стосунки з протилежною статтю, початок статевого життя, контрацепція.

Принцип роботи «Клініки дружньої до молоді» побудований на 3-х «Д» - Доступність, Добровільність, Доброзичливість. Це означає, що клініка розташована у зручному місці, звернутись туди можна добровільно, зустрінуть тебе доброзичливо і обов’язково допоможуть.

Допомогу у клініці можна отримати конфіденційно, а за бажанням анонімно.

У новій клініці можна буде отримати допомогу гінеколога дитячого та підліткового віку, уролога, сексопатолога, дерматовенеролог, психолога та соціального працівника.

Адреса: м. Львів, вул. Короленка, 9, телефон для довідок – 275-80-61.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,82
42,90
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...