• Головна
  • У Львові стартував другий день екологічного форуму
10:32, 27 червня 2013 р.

У Львові стартував другий день екологічного форуму

На формумі розглядатимуть проблеми збору та утилізації побутових відходів, що містять шкідливі компоненти у м.Львові. Пояснюватимуть поводження з відходами в контексті сталого розвитку на прикладі Львівської області. Також пояснюватимуть механізми залучення фінансового ресурсу для будівництва потужностей з утилізації ТПВ та створення мотивації для малого бізнесу по їх впровадженню.

Доповіді на теми комплексної утилізації відходів у цементній промисловості, як способу зниження негативного впливу на довкілля та механізми забезпечення сталого розвитку читатимуть представники Національного університету "Львівська політехніка".

Нагадаємо, вчора пройшов перший день екологічного форуму. В ньому взяли участь: Александер Шкурла ‒ Перший секретар Генерального консульства Словацької республіки в Ужгороді, представники Львівської обласної державної адміністрації та представники екологічних організації. Цьогорічний екологічний форум організовують вшосте Львівська торгово-промислова палата та департамент екології та природних ресурсів ЛОДА за підтримки Німецько-українського партнерського проекту у сфері економіки.

  DSC02516

 

DSC02538

 

DSC02540

 

DSC02532

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...