• Головна
  • Віктор Винник і МЕРІ презентували новий альбом «Так, я з України»
Прес-реліз
15:19, 28 квітня 2022 р.

Віктор Винник і МЕРІ презентували новий альбом «Так, я з України»

Прес-реліз

У 2016-му Віктор Винник і МЕРІ видали свою найвідомішу платівку під назвою «Я з України». Пісня «Я з України» одразу стала хітом і отримала широкий розголос та обговорення серед слухачів. У ній йшлося про ситуацію, яка склалась навколо української мови в нашій країні.

Віктор Винник і МЕРІ презентували новий альбом «Так, я з України», фото-1

24 лютого 2022-го російська федерація розпочала повномасштабну війну проти нас. Ця дата розділила наше життя на до і після. Два місяці наша країна веде героїчну боротьбу за свою Незалежність з підступним ворогом. За цей час українські артисти створили багато нових пісень на воєнно-патріотичну тематику.

Але у творчості Віктора Винника і МЕРІ завжди були такі пісні. Тому музиканти ухвалили рішення видати збірку кращих соціально-патріотичних пісень за усі часи, тобто з п’яти офіційних альбомів. Серед вісімнадцяти треків, які вмістила ця платівка, є давні та улюблені пісні, такі як «Незнайомий мій брат», «Сестра», а також пісні, що були написані вже цієї весни, зокрема «рускій ваєнний карабль, йди на#уй».

Новий альбом отримав назву «Так, я з України». В дизайні використано вже знайомий фірмовий напис і шрифт, але, на відміну від 2016-го, літеру «Z» замінено на українську «З» на фоні жовто-блакитної стрічки.

Віктор Винник і МЕРІ презентували новий альбом «Так, я з України», фото-2

Варто зазначити, що шостий офіційний альбом від Віктора Винника і МЕРІ – це перший винятково цифровий реліз. Тобто платівку можна придбати на найпопулярніших музичних платформах, а от на фізичних носіях, таких, як CD, її представлено не буде.

Віктор Винник переконаний, що у такі важкі часи музика, яка здатна підіймати бойовий дух, потрібна як ніколи. Тому ми, кожен на своєму місці, зобов’язані робити усе задля нашої Перемоги. І ми переможемо. Слава Україні!

Посилання на альбом для завантаження:

iTunes - apple.co/3vIeBVN 

YouTube Music - bit.ly/YT_Ukr 

Spotify - spoti.fi/3OzcOuB

Deezer - bit.ly/D_Ukr 

Amazon Music - amzn.to/3rNW2OO

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,02
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,08
Оголошення
live comments feed...