• Головна
  • На Львівщині п'яна жінка ледь не вистрибнула з третього поверху
14:33, 26 червня 2013 р.

На Львівщині п'яна жінка ледь не вистрибнула з третього поверху

У Трускавецький міський відділ міліції на номер «102» 25 червня о 12.50 год.  зателефонував чоловік та повідомив, що його сусідка 1958 року народження, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння хоче вистрибнути з вікна третього поверху. Про це інформує ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Свідок цієї події розповідає: «вийшов на балкон повішати рушника, а тут зверху моя сусідка каже, відійди звідси я буду стрибати. На мої прохання зайти всередину і відчинити двері вона викрикувала, що хоче покінчити своє життя самогубством. Коли зрозумів, що зробити вже нічого не зможу - подзвонив до міліції».

Після дзвінка, довго на патрульних чекати не довелось. За 2 хвилини приїхав наряд міліції. Правоохоронці врятували жінку від смерті.

 «Перед стрибком жінка перехрестилась та вигукнула – «стрибаю».  Я приблизно відзначив місце куди вона буде падати, підбіг туди, та під час стрибка впіймав її» - розповідає Михайло Подоляк, інспектор патрульної служби, сержант міліції.

 На місце події приїхала карета швидкої медичної допомоги, яка доставила громадянку до лікарні.  Лікарі швидкої діагностували алкогольне сп’яніння, а також не виявили тілесних ушкоджень.

 Наразі правоохоронці встановлюють мотиви суїциду. За фактом проводиться перевірка та з’ясовуються усі обставини події.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...