• Головна
  • У Львові намагаються відродити зацікавлення фехтуванням (ФОТО)
09:50, 26 червня 2013 р.

У Львові намагаються відродити зацікавлення фехтуванням (ФОТО)

Вчора, 25 червня у Львові стартував Тиждень Фехтування. Мета якого: привернути увагу молоді до здорового способу життя, розповісти про унікальні спортивні напрямки, якими можна займатись безкоштовно та популяризувати такий вид спорту, як фехтування.

«Ми висловлюємо сподівання, що завдяки Тижням спорту львів’яни зможуть прийти на основні бази проведення занять і взяти участь у майстер-класах, зокрема і фехтування», - розповідає президент Федерації фехтування Львівської області, заслужений тренер України, доцент Василь Бусол.

«У країнах Заходу фехтування є популярним для старшого та молодого населення. Зрештою, там дуже часто спостерігається тенденція – коли фехтуванням займаються цілі сім'ї, хотілось, щоб і ми дійшли до такого. Оскільки масовість фехтування за останні роки, на жаль, знизилась, приблизно на 40 %. Повноцінно фехтуванням займаються у Києві, Львові, Харкові та Миколаєві», - додає Василь Бусол.

Нагадаємо, Тиждень фехтування у Львові триватиме з 25 червня по 6 липня на базі Академії фехтування (вул. Черемшини, 17), ДЮСШ №2 (вул. Сєчєнова, 7) та школи фехтування «Сокіл-Батько» (вул. Руська, 20). Деталі та розклад занять тут

DSC00077

 

DSC00066

 

DSC00101

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...