• Головна
  • Як пройшла минула доба у Львові та області: ситуація станом на 14 квітня
10:11, 14 квітня 2022 р.
Надійне джерело

Як пройшла минула доба у Львові та області: ситуація станом на 14 квітня

На Львівщині за добу не було повідомлень про повітряну тривогу. 

14 квітня у телеграм-каналі керівник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, як пройшла минула доба у Львові та області. За його словами, сповіщень про повітряну тривогу не було. 

"Жодного разу не лунала сирена про повітряну тривогу. Дякую бійцям протиповітряної оборони за мирне небо над нашими головами", - зазначив Максим Козицький. 

За минулу добу рейдові групи у Червоноградському, Дрогобицькому, Яворівському районах та Львівській МТГ спіймали 8 паліїв сухої трави та склали адмінпротоколи. Штраф становить від 3 060 до 6 120 гривень для громадян, від 15 300 до 21 420 гривень - для посадових осіб.

За добу також прийняли і розселили ще 2750 людей, які були вимушені покинути свій дім. Від 24 лютого, за офіційними даними, на Львівщині надали прихисток 311 тисячам переселенців. Значна кількість людей поселилась у приватному секторі самостійно.

На Львівщині є 11 тисяч облаштованих ліжкомісць у державних та комунальних закладах, 3 тисячі - у приватній сфері. Якщо ви можете розмістити у своїй оселі людей, які вимушені тікати від бойових дій, зголосіться на сайті "Прихисток" (https://prykhystok.in.ua/).

Кордон на пунктах пропуску у Львівській області перетнули приблизно 19 тисяч людей. Від початку повномасштабного вторгнення через переходи на Львівщині за кордон виїхали 1 мільйон 596 тисяч осіб.

Щодо підозрілих людей та об’єктів, поліція опрацювала 1475 звернень від громадян.

Читайте також: У Львові зводять вже друге модульне містечко для переселенців

Фото на головній: пресслужби Львівської ОВА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ситуація_у_Львові #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...