• Головна
  • Ремонт вул. Городоцької спровокував затори (ФОТО)
актуально
16:08, 25 червня 2013 р.

Ремонт вул. Городоцької спровокував затори (ФОТО)

актуально

Вчора, 24 червня, на вул. Городоцькій стартувала ремонтна кампанія. З 14:00 год. на ділянці дороги від ТЦ «Магнус» до церкви Анни встановлювали відповідні інформаційні та дорожні знаки, а також бетонні блоки. Львів'яни з того часу, почали часто стояти у заторах по 40 хвилин і обурюватись, мовляв, водії не до кінця вивчили зміни у схемі руху, спричинені ремонтом вул. Городоцької.

«Ще минулого тиждня були відомі схеми об'їзду закритої на ремонт вул. Городоцької. Частина громадського транспорту мала їхати по просп.Свободи – вул. Гнатюка – вул. Л. Чину – вул. Мит. Андрея -вул. Бандери, а друга частина- через вул. Шпитальну – вул. Рапаппорта – вул. Хорватська – вул. Шевченка та вул. Я. Мудрого. Та, нажаль, водії не знали, що проспект Свободи відкритий для проїзду громадського транспорту і всі поїхали на Шпитальну, яка просто «встала» у заторах на 40-60 хв.», - розповідає, львів’янин Святослав. І переконує: «Причина ситуації, що склалась - незнання схеми об'їзду водіями».

Крім того, мешканці скаржаться на відсутніть інформаційних табличок на автобусах, які б вказували, яким чином водії здійснюватиме об'їзд.

Ремонт вул. Городоцької на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус» триватиме орієнтовно до листопада. Як потрапити у потрібний пункт призначення та подивитись схему руху автобусних маршрутів на час проведення ремонтних робіт можна тут.

Нагадаємо, крім вул. Городоцької упродовж року у Львові буде відремонтовано й інші ділянки доріг. Серед них: вул.Банедри-вул.Коперника на ділянці від вул.Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»); вул.Б.Хмельницького на ділянці від пл.Осмомисла до вул.Мулярсько;вул.Замарстинівська на ділянці від вул. Мулярської до вул.Гайдамацької. Відтак, зазнають змін автобусні маршрути та трамваї. 

DSC00057

 

DSC00112

 

DSC00109

 

 

DSC00110
DSC00111

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...