• Головна
  • За вихідні на Львівщині потонуло п’ятеро
13:40, 25 червня 2013 р.

За вихідні на Львівщині потонуло п’ятеро

22 червня о 22:59 до оперативно-диспетчерської служби ГУ ДСНС України у Львівській області  надійшло повідомлення, про те що в селі Єлиховичі Золочівського району в озері втопився 19-річний хлопець. Пошуки особи здійснюються рятувальниками та водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби. На даний момент тіла не виявлено, пошукові роботи тривають. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області.

23 червня о 16:20 у річці Стрий в селі Заріччя Жидачівського району втопився 39-річний львів’янин. Через добу, спільними зусиллями вогнеборців оперативної групи Жидачівського районного відділу та місцевих мешканців, тіло було знайдено.

Наступного дня о 06:00 під час купання в озері втопився 23-річний місцевий мешканець села Добряни Миколаївського району.

Тієї ж доби о 11:55 год. до рятувальників надійшло повідомлення, про те що біля озера селища Малий Любінь Городоцького району виявлено тіло 52-річного мужчини. На даний момент обставини та причини загибелі встановлюються правоохоронними органами.

Ще одна особа потонула 24 червня. До оперативно-диспетчерської служби ГУ ДСНС у Львівській області о 12.10 год. надійшло повідомлення, про те що в селі Матів Сокальського району  під час купання в озері втопився 26-річний мешканець селища Жвирка. Місцевими рятувальниками проведено пошук тіла загиблого та витягнуло із води.

Загалом від початку року на території Львівської області виявлено 34 загиблих особи, з них 2 дитини. Фахівцям ДСНС вдалося врятувати на воді 9 осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...