• Головна
  • Працівники львівської міської ради оцінять свою роботу
11:18, 22 червня 2013 р.

Працівники львівської міської ради оцінять свою роботу

В рамках проекту «ART of Governance» відбувся навчальний семінар щодо впровадження системи ключових показників ефективності. На семінарі були присутні більше 40 працівників ЛМР. Про це повідомила прес-служба відомства.

Ключові показники ефективності – це система оцінювання, яка дозволяє організації чи установі визначити прогрес у досягненні своїх стратегічних і тактичних цілей. Завданням є виокремити найважливіші аспекти діяльності організації та її підрозділів і виміряти результати, яких досягають працівники в інтересах зацікавлених сторін.

«Зараз розроблена комплексна стратегія розвитку міста Львова до 2025 року і сьогодні стоїть завдання не просто радіти тому, що стратегія розвитку гарна і перспективна, а забезпечити цю стратегію реальними механізмами виконання. Ключові показники ефективності – це один з механізмів фактичної реалізації і впровадження в життя цієї стратегії», – розповів Костянтин Редченко, партнер з консалтингу компанії Nexia DK, консультант проекту. 

Система ключових показників ефективності підрозділів широко використовується у великих європейських та світових бізнес-компаніях, які націлені на якомога ефективнішу роботу та у європейських муніципалітетах. На пострадянському просторі така система оцінювання в міських радах діє лише в Москві (Росія) та Астані (Казахстан). Тому для України приклад Львова є новаторським.

«Ми дійсно хочемо застосувати клієнтоорієнтований підхід, який дозволяє отримати відповідь на питання: «Яких результатів повинні досягнути працівники, щоб створити цінність для споживачів своїх послуг і допомогти досягнути поставлених стратегічних цілей?», – додав Костянтин Редченко.

Над розробкою показників ефективності працюватимуть департаменти та управління міської ради для досягнення кількох цілей: вимірювання у виконанні прогресу стратегії Львова, оцінка реальних результатів роботи підрозділів ЛМР, мотивація для виконання роботи, яка орієнтована на результат.

Довідка

Нагадаємо, що проект «ART of Governance: Accountability, Responsibility, Transparency» реалізовується Інститутом міста, відділом кадрів ЛМР та Департаментом «Адміністрація міського голови» ЛМР за фінансової підтримки посольства королівства Нідерланди у Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...