• Головна
  • Систему голосування у львівській міськраді встановлять харків’яни
Новини компаній
15:51, 21 червня 2013 р.

Систему голосування у львівській міськраді встановлять харків’яни

Новини компаній

Управління “Секретаріат ради” Львівської міської ради за результатами відкритих торгів замовило обладнання для модернізації електронної системи голосування за 283,6 тис. грн у ПрАТ “Мікросистема”. У вартість також входить монтаж. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель та на сайт новостей Харькова.

Загалом закупили 94 пульти депутата, один комунікаційний блок та ще 94 комутаційні пристрої. Пульт депутата матиме мікрофон, інформаційне рідкокристалічне табло, механічні кнопки для голосування, кнопку включення/відключення мікрофону з візуальним оповіщенням про включення мікрофону і карткоприймач для зчитування коду персональної картки депутата. Гарантійний строк на обладнання — не менше двох років. Термін поставки обладнання червень-грудень 2013 року.

Львівські депутати голосують за допомогою системи “Віче”. Як розповідав раніше Любомир Зубач, начальник управління “Секретаріат ради”, найчастіше виходять з ладу пульти для голосування на столах депутатів. Оновлення потребує і програмне забезпечення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...