• Головна
  • У Любліні відкрили сквер імені Тараса Шевченка (ФОТО)
14:01, 21 червня 2013 р.

У Любліні відкрили сквер імені Тараса Шевченка (ФОТО)

20 - 21 червня у Любліні відбувся Східний економічний форум Lub-Invest. У рамках форуму відбулося відкриття скверу імені Тараса Шевченка. Він розташувався між вулицями Підзамче та Руською у місті Любліні. Інформує прес-служба ЛОР.

Під час цьогорічного Форуму проводилася дискусія за участю експертів у сфері міжнародної політики, макроекономіки та суспільної відповідальності бізнесу, а також тематичні круглі столи. Головною частиною Форуму були презентації польських та закордонних інвестиційних пропозицій і безпосередні міжнародні бізнесові переговори ділових кіл.

Львівську обласну раду на форумі представляв депутат обласної ради, член комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Володимир Голобутовський. У роботі форуму взяв участь Надзвичайний і Повноважний посол України у Польщі Маркіян Мальський.

Економічний форум у Любліні щорічно створює діловий клімат для встановлення взаємовигідних контактів Польщі, ЄС з партнерами із України, а також Білорусі, Росії, Молдови та Казахстану.

43937-1u

 

original-IMG_2002

 

 

top-photo

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...