• Головна
  • «Коновалець є джерелом української сили» - Фаріон (ФОТО)
09:33, 21 червня 2013 р.

«Коновалець є джерелом української сили» - Фаріон (ФОТО)

24 червня у смт. Куликів, що на Жовківщині відбудеться фестиваль патріотичної пісні «Земля Героїв». Це вже другий концертно-святковий захід, який несе у собі заряд патріотизму і українську пісню. Але народні обранці стурбовані чи молодь дійсно приїжджає на фестивалі патріотично налаштована, чи просто гарно проводить дозвілля.

DSCN3185

 

Зі слів очевидців, щорічний фестиваль «Зашків – земля героїв» з нагоди 122-річниці від дня народження  полковника Армії УНР, першого голови ОУН Євгена Коновальця у с. Зашкові, що у Жовківському районі пройшов під супровід гучної реклами для того, щоб зібрати патріотичну молодь на землі Героя.

DSCN3225

 

 

Традиційно сюди з’їхались і поважні гості з різних куточків України та з-за кордону. Народні депутати та представники влади обласного та районного рівня приїхали привітати, поспостерігати та проаналізувати рівень підготовки свята. Правоохоронці, медики та пожежники слідкували за учасниками фестивалю. А самі учасники насолоджувались цікавою і добірною програмою.

Зі слів одного з учасників молодь одноголосно визнала, що  «родзинкою» свята став виступ   рок-гурт «Кому Вниз» .

Як стало відомо, скромнішою у понеділок, 24 червня буде програма патріотичної пісні у смт. Куликові. Але організатори обіцяють , що буде цікаво.

Депутат Верховної ради Ірина Фаріон переконана, що молодому поколінню важливо не лише брати участь у різноманітних патріотичних заходах приурочених Євгену Коновальцю, але й пізнавати життя цієї людини, вміти зануритися в його епоху, усвідомити наскільки сучасне українське суспільство міліє, і наскільки Коновалець є джерелом української сили.

DSCN3314

 

 

 «Чесно кажучи, я відвикла святкувати. І перебуваючи у постійному пеклі, це мені  не вдається. Але це також потрібно» - розповіла Ірина Фаріон журналісту 032 ua під час святкування у Зашкові. 

Пані Ірина наголосила, що її дуже хвилює питання чи молодь, що є присутня на різноманітних патріотичних заходах  усвідомлює загрозу для української держави, яка є сьогодні.

« Цікаво, як би це все сприймав власне сам Коновалець. І скільки сьогодні у наших лавах Коновальців. І ось ця комфортність, яку ми зараз маємо  його заслуга.» - зазначила Фаріон 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...