• Головна
  • Берлінський фотомитець, що ловив крокодилів, завтра знимкуватиме Львів
13:20, 20 червня 2013 р.

Берлінський фотомитець, що ловив крокодилів, завтра знимкуватиме Львів

Завтра, у п’ятницю 21 червня,  у Львові перебуватиме відомий фотограф з Берліна Марек  Позьняк. Він вперше відвідуватиме Україну на запрошення Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України за сприяння «Радіо «Жешів». Про це інформують організатори заходу.

О 11.00 год. у фотогалереї «Світло й Тінь» (вул. Стецька, 3а) відбудеться зустріч Марека Позьняка з фотомитцями та журналістами Львова.

Опісля німецький фотограф планує здійснити прогулянку Львовом та познимкувати місто та його чудових мешканців та гостей.

Марек Позьняк (Marеk Poźniak) – фотомитець.

Громадянин Німеччини, постійно мешкає у Берліні. Має польське походження, з «домішками» української крові. Професор. Темою його дисертації була комп'ютерна графіка. Викладає в кількох університетах.

Мандрівник. Його фото виставляються у найбільших фотогалереях світу. Фотографії робить найстарішими камерами. Також пише п'єси та книги. У молодості був мисливцем крокодилів. Марек Позьняк працює зокрема й для зірки італійської кулінарії, відомого  шеф-кухаря Пазоліні – створює ілюстрації його куховарських книг.

Дружина Марека Позьняка є співвласником авторитетного туристичного агентства «Rainbow Tours» й досить часто завдяки подорожам Марека встановлює нові напрямки для туристів. 

За словами Марека Позьняка - це його перший візит до України і він би хотів зробити щось для молодої Української держави. Він мріє про європейський фестиваль фотографії, який би проходив в одній з країн колишнього Радянського Союзу. Він також відкритий для переговорів щодо українсько-німецької співпраці в галузі культури й мистецтва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...