• Головна
  • У львівському вагоні підлітки влаштували дім побачень (ФОТО)
12:02, 19 червня 2013 р.

У львівському вагоні підлітки влаштували дім побачень (ФОТО)

Двоє підлітків через соціальну мережу познайомились з двома дівчатами 2000 та 1997 року народження. Реальне побачення вирішили влаштувати неординарним та цікавим – у вагоні потягу. Про це 032 повідомила Христина Романчук, помічник начальника ЛВ на станції Львів по зв’язках з громадськістю та ЗМІ.

DSCF0466

 

Четверо молодих людей попрямувало у 6-ий парк, у відстій вагонів. Однак усі двері у вагонах були зачинені. Проте це не стало на заваді романтиці. Хлопці розбили вікно та відімкнули двері, аби не привернути особливої уваги розбитого скла заставили його картонними перегородками. Далі розділившись по парах попрямували по різних купе.

Провідниками охорони пасажирського вагонного депо «Львів» під час обходу вагонів було виявлено розбите скло у дверях одного із вагонів. Залізничники зайшовши у вагон побачили чотирьох молодих людей. Двоє хлопчаків, перелякавшись, вмить помчали утікати навздогін, а дівчата залишились. Бігти було нікуди, але вихід найшовся одразу – вони ногами вибили подвійне скло у одному із купе та вистрибнули на вулицю.

При огляді вагону в одному із купе на стінах були виявлені написи маркером, які залишили після втечі хулігани. На даний час правоохоронці встановлюють двох кавалерів-втікачів.

DSCF0475

 

Побиття вікон у поїздах непоодинокі на Львівській залізниці. Залізниця зазнає значних збитків, пов’язаних з відновленням рухомого складу після таких витівок неповнолітніх. З початку року було зафіксовано 9 випадків побиття вікон, – зазначив начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Олександр Чілімов.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...