• Головна
  • У Львові полегшать життя платникам податків (ВІДЕО)
11:15, 19 червня 2013 р.

У Львові полегшать життя платникам податків (ВІДЕО)

Львівська міська рада підписала Меморандум про співпрацю з місцевим відділенням Асоціації платників податків. У межах Меморандуму створять Узгоджувальну колегію з питань розвитку підприємництва у Львові. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Відтак, Львівська міська рада та Місцеве відділення Всеукраїнської громадської організації Асоціації платників податків України у м. Львові погодилися розглядати співробітництво як дієвий інструмент реалізації правових відносин між органами місцевого самоврядування і платниками податків, створення сприятливого податкового клімату для розвитку промисловості та підприємництва в м. Львові, систематизації та стабілізації державної податкової політики, імплементації Податкового кодексу України, послаблення податкового тиску на суб’єктів господарської діяльності, поліпшення умов та спрощення порядку здійснення підприємницької діяльності та всебічної підтримки підприємницької ініціативи.

«Безперечно, міська рада буде допомагати і переконувати, що бізнес має бути соціально відповідальним, допомагати вирішувати проблеми, які виникатимуть. Всі повинні працювати в межах чинного законодавства, особливо зараз, коли ми маємо дбати про соціальну сферу міста», - розповіла Ірина Кулинич, директор департаменту економічної політики.

В межах дії Меморандуму здійснюватиметься спільний моніторинг дотримання посадовими особами місцевих органів самоврядування та платниками податків законодавства у сфері розвитку підприємництва і надання адміністративних послуг та сприятимуть зацікавленості платників податків у наданні пропозицій з покращення податкового, фінансового законодавства та надання послуг суб’єктам підприємницької діяльності.

«Цей меморандум дасть багато чого для підприємців, ми будемо добиватись спрощення отримання дозвільних документів, погоджень з міської ради для бізнесу, дати їм менше навантаження, і тоді бізнес зможе розвиватись та приносити кошти в казну міста», - зазначив Ярослав Боднар, голова ради міського відділення Асоціації платників податків України у м. Львові. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...