• Головна
  • Що варто знати про покупку фанери у Рівному
Новини компаній
13:16, 21 лютого 2022 р.

Що варто знати про покупку фанери у Рівному

Новини компаній

Якщо ви цінуєте легкість та простоту при роботі з будівельними матеріалами, купити фанеру у Рівному від «Транс Лок» – це рішення, яке найкраще відповідає вашим потребам. Вона виготовлена з берези, щільність якої 640 кг/м3, що робить її легкою та стійкою до механічних та динамічних навантажень.

Невелика вага матеріалу дозволяє використовувати його для будівництва транспортних засобів, обладнання яхт, човнів, оскільки він не збільшує допустиму вагу транспорту.

Фанера – шарувальний матеріал. Виготовляється шляхом склеювання кількох шарів шпону, тобто тонких листів деревини. Якими параметрами і властивостями буде наділений матеріал залежить від способу склеювання і типу використовуваного клею.

Що варто знати про покупку фанери у Рівному, фото-1

Ми пропонуємо наступні види фанери:

ФК. Чудово підходить для виробництва упаковки – від невеликих декоративних коробок, до ящиків і піддонів для транспортування великогабаритних вантажів. Це дуже міцний матеріал і набагато легший за цільну деревину (і, отже, більш економічний).

Для його склеювання використовують карбамідну смолу, тому він має найдоступнішу ціну. Ми реалізуємо ФК, виготовлену в Латвії, Фінляндії, Естонії, Білорусі та Україні. Великий вибір товщини листів 3, 4, 6, 8, 9, 10, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30 мм дає змогу витрачати його економно, з найменшою кількістю відходів.

ФСФ вологостійка. Така фанера просто виготовляється з використанням водостійкого клею. Найчастіше це клей на основі меламіноформальдегідної смоли. В основному використовується в меблевій промисловості. Зараз, наприклад, надзвичайно модні меблі з фанери в скандинавському стилі.

Без вологостійкої ФСФ не обійтися і при зведенні перегородок, обшивці даху, облицюванні фасадів. В якості декору її можна розмістити на стіні замість традиційної вагонки. Підійде вона і для використання в ванній кімнаті та передбаннику.

ФСФ вологостійка ламінована. Відрізняється стійким до вологи стиком та обробленою смолою поверхнею. Не боїться прямого довгострокового контакту з водою та вологою. З цієї причини її рекомендується використовувати у ванних кімнатах, на кухнях та відкритому повітрі. Інколи зустрічається в якості опалубного матеріалу.

Будівельні матеріали слід купувати тільки у перевірених, надійних компаній. Вони повинні мати відповідні сертифікати стандартів якості ЄС. Те ж саме стосується і різних видів фанери. То ж де знайти таких постачальників? Просто зверніться до «Транс Лок» і ми надамо висококваліфіковану допомогу щодо покупки фанери. Чекаємо на вас!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...