• Головна
  • На вулиці Січових Стрільців буде вело доріжка (ФОТО,ВІДЕО)
17:46, 17 червня 2013 р.

На вулиці Січових Стрільців буде вело доріжка (ФОТО,ВІДЕО)

У процесі реконструкції на вулиці Січових Стільців облаштують доріжку для велосипедистів. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Як уточнив радник міського голови з розвитку велоінфраструктури  Олег Шмід, велосипедна доріжка розділить транспортні потоки – громадський та приватний транспорт. Це також вирішить питання несанкціонованого паркування, яке досі було на вулиці Січових Стрільців. Відтак, ширина смуги для громадського транспорту становитиме 3,5 м, для приватного – 3,3 м, велосипедна доріжка – 1,5 м.

 «Велодоріжка на Січових Стрільців є оригінальним інженерним рішенням, яке не тільки забезпечить комфортний рух велосипедистів по цій вулиці, але й дозволить звільнити зупинку громадського транспорту від автомобілів, припаркованих з порушенням правил.

На ділянці від вул. Університетської до вул. Костюшка велодоріжка пройде по підвищенню посеред дороги, що дозволить розділити її на смуги громадського транспорту та смугу іншого автотранспорту. Припаркуватися на смузі громадського транспорту буде складно, оскільки автомобілі заблокують один одного.

На іншій ділянці вулиці Січових Стрільців (від вул. Костюшка до вул. Гнатюка) велодоріжка пройде по тротуару, на місці, де в останній час автомобілі незаконно виїжджали на тротуар для паркування. На цій ділянці збережеться легальне паркування тільки на проїжджій частині.

На Січових Стрільців велодоріжка буде односторонньою, в напрямку до проспекту Свободи. Велодоріжка в протилежному напрямку буде йти по вулицях Гнатюка і Листопадового Чину та через парк Івана Франка. Обидві велодоріжки є ланками великої веломагістралі, що сполучить західні райони Львова (Левандівку, Любінську, Ряшівську) з центром міста. Уже збудованими ланками цієї магістралі є велодоріжки на вулицях Коновальця та Залізняка», - розповів радник міського голови з розвитку велоінфраструктури  Олег Шмід.

KOV_0356_800

 

KOV_0360_800

 

KOV_0361_800

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...