• Головна
  • Проспект Свободи у Львові захистять півкулями (ФОТО)
17:17, 17 червня 2013 р.

Проспект Свободи у Львові захистять півкулями (ФОТО)

Аби на хідниках та велосипедних доріжках не паркували автомобілі, в місті встановлюють обмежувачі заїзду – гранітні півкулі, стовпці. Такі півкулі вже незабаром будуть встановлювати на пр Свободи, стовпці – на вул Січових Стрільців, де зараз тривають ремонтні роботи. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

images

 

images (1)

 

«Будемо встановлювати обмеження. Мають на цьому тижні привести кулі на пр Свободи. Хоча за них ми також не можемо поки розрахуватись. Казначейство кошти не пропускає. Думаю, ми розпочнемо встановлення.

Півкулі будуть встановлені по всьому пр Свободи, як це зроблено від Статуї Матері Божої до вул П.Беринди. Хочемо зробити повністю, щоб не було тих прецедентів, які в нас були, коли в Опері відбуваються великі концерти. Люди площу перед Оперним театром використовують як парковку. Такого дозволити не можна.

На вул Січових Стрільців будемо встановлювати стовпці. Щоб львів’яни могли ходити вулицями, а не пересуватись машинами», - розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий. 

С_чових Стр_льц_в (3D)

 

С_чових Стр_льц_в (проф_ль)

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...