• Головна
  • У Львові з'явиться вбиральня за 5 мільйонів гривень: коли і де
11:32, 11 лютого 2022 р.
Надійне джерело

У Львові з'явиться вбиральня за 5 мільйонів гривень: коли і де

У центрі Львові з'явиться вбиральня за 5 мільйонів гривень. 

Місто уже завершує першу закупівлю модульної вбиральні, щоправда, у бюджеті досі не передбачили грошей на неї. Про це повідомляє видання "Твоє місто".

Автоматизовані модульні туалети місто планує встановити на проспекті Свободи, у парку Івана Франка і на вулиці Степана Бандери. Рішення про встановлення перших двох виконавчий комітет погодив, а незабаром розглядатиме рішення щодо встановлення модульного туалету на площі Степана Бандери.

Торік оголосили тендер на першу закупівлю такого туалету на проспект Свободи і вже до кінця 2021 року планували його встановити, але тендер затягнувся. Початкова вартість закупівлі – 5 238 600 грн.

«Підприємство провело лише один тендер. Через порушення одна з компаній подала скаргу в Антимонопольний комітет. Але, найімовірніше, що за декілька днів укладемо угоду. Щоправда, наразі ми не маємо стрічки бюджетних призначень на цю закупівлю, але очікуємо. Сподіваємося, що саме з бюджету міста будуть кошти, бо з тарифу підприємство не має можливості профінансувати цю закупівлю», – каже речниця ЛКП «Львівводоканал» Уляна Горбата.

Вона додає, як тільки підпишуть договір, стане відомо, коли туалет зможуть встановити, а також каже, що, можливо, згодом ці вбиральні передадуть на баланс райадміністрацій, вони визначатимуть, хто за ними доглядатиме. Також місто має встановити ціну за користування туалетом.

Зазначається, що модульна вбиральня має мати одну кабінку для відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями та батьків з немовлятами, дві кабінки звичайного типу та кабіни для обслуговування. Модульна вбиральня матиме система оплати за допомогою банківських платіжних карт.

Читайте також: У Львові облаштовують сквер біля "Цитаделі" та парк на Личаківській

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #вбиральня_львів #туалет #новини_львова #новини_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,74
42,79
PLN
9,83
9,87
Оголошення
live comments feed...