• Головна
  • На Погулянці працює літній дитячий табір (ФОТО)
12:48, 14 червня 2013 р.

На Погулянці працює літній дитячий табір (ФОТО)

Львівські школярі беруть участь у літньому відпочинковому таборі «Погулянка» із денним перебуванням дітей віком від 7 до 14 років, інформує прес-служба Львівської міськради.

Табір працює у дві зміни. Перша триває з 3 до 16 червня. За цей час табір відвідають 66 дітей. Під час другої зміни з 17 до 30 червня участь візьмуть ще 70 дітей.

Під час перебування у таборі діти займаються в гуртках, що функціонують  у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини. З дітьми працюють досвідчені педагоги, які знайомлять їх з різними мистецькими напрямками і жанрами, зокрема,  з хореографією, вокалом, музикою, театральним й образотворчим мистецтвом, технічною творчістю, а також з шахами, тхеквондо. Для дітей організовують майстер-класи, змагання, розваги на свіжому повітрі, катання на катамаранах, конкурси, естафети. 

tabir pogulianka (1)

 

tabir pogulianka

 

Щодня дітей забезпечують питною водою та дворазовим харчуванням у СЗШ №6  відповідно до вимог санепідемстанції. З метою пізнання рідного краю в окремий день передбачена автобусна екскурсія у Крехівський монастир.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,97
EUR
42,88
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...