• Головна
  • На Alfa Jazz Fest львів’яни брали з собори каримати та крісла (ФОТО)
11:33, 14 червня 2013 р.

На Alfa Jazz Fest львів’яни брали з собори каримати та крісла (ФОТО)

Концерт розпочався. Львів’яни та туристи рухаються у двох напрямках. Одні – до входу в напрямку сцени ім. Едді Рознера. Інші- до великого безкоштовного перегляду біля екрану. Як відпочивають по той бік сцени, у перший день фестивалю, - дізнавалась кореспондент 032.

Рух у парку не вщухає. Ті, хто не придбали квитки шукають вигідну локацію – щоб і бачити і чути. Найкращі місця, поблизу великого екрану уже зайняті. Львів’яни принесли з собою не лише хороший настрій, а каримати та навіть крісла.

«Я давно планував піти на цей фестиваль. Тому й підготувався (показує на каримат) тішусь з того, що дали можливість бути недалеко від сцени і спостерігати за дійством. Бо, як то кажуть, студент – завжди бідний, а відпочити з друзями хочеться», - розповідає, Остап, студент ЛП.

Проте, є і невдоволені: «Ми недалеко живемо, вирішили з дітьми завітати на концерт. Скільки шуму тут було про цей фестиваль. Музика чудова. Але розчарований культурою поведінки міщан – багато на підпитку і цигарки з рук не випускають. Який приклад показують нашим дітям?», - скаржиться, Юрій.

Нагадаємо, ключові події Фестивалю розгорнуться на головній концертній сцені ім.Едді Рознера, яка зручно розташується в Центральному Парку Культури імені Богдана Хмельницького. Виступи хедлайнерів на сцені ім.Едді Рознера проходять з четверга по суботу – 13, 14 та 15 червня 2013 року. У ці дні сцена буде відкрита для входу гостей з 18-00 і до останньої ноти. Місця у партері - по квиткам. Вхід до парку - вільний.  

DSC09804

 

DSC09805

 

DSC09807

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...