• Головна
  • Літні майданчики з парковкою утворюють небезпечні ситуації (ФОТО)
14:47, 13 червня 2013 р.

Літні майданчики з парковкою утворюють небезпечні ситуації (ФОТО)

У Львові встановлено близько трьохсот літніх майданчиків. Деякі з них ускладнюють рух пішоходів. Подекуди створюючи, небезпечні ситуації, що становлять ризик для життя мешканців.

Мова йде про літній майданчик одного кафе, що розташований на вул. Бойчука. Мешканка одного із прилеглих будинків скаржиться:  «цього літа власники розширили свої володіння за рахунок пішоходів, зробивши літній майданчик на тротуарі. В минулому році вони на тротуарі зробили автостоянку. Зараз свої столики обгородили рясним тином, і матусям з колясочками, дідусям, бабцям та решті пішоходів лишилось обходити цей оазис по дорозі. Це при тому, що на Бойчука зараз дуже активний рух автомобілів», -скаржиться мешканка сусіднього будинку, пані Антоніна.

DSC09693

 

Дійсно, ситуація на вулиці Бойчука доволі складна. Біля кафе розташований ще й магазин. Відтак автомобілі заїжджають на згадану паркову дуже часто. А кількість мешканців на вулиці не вщухає ні вранці, ні вночі. Зазвичай, пів одинадцятої ранку працівники кафе розставляють столики та крісла. Тим часом, матері з колясками змушені оминати дерев’яний тин та припаркований автомобіль, виходячи на дорогу. Найбільшу небезпеку ця ситуація становить для дітей, які граються на дитячому майданчику біля прилеглого будинку та матерям з колясками. «А що тут поробиш, мусимо обходити, - бідкається мати з коляскою, Олена, - добре, що хоч  час від часу водії звертають увагу коли ти з дитиною». До слова і самі водії не надто задоволені ситуацією, що склалась: «по цій вулиці люди взагалі весь час виходять на дорогу, їх треба весь час пропускати, але більше сигналити, щоб нагади – дорога для автомобілів, а для пішоходів – є тротуар.»

DSC09700

 

Наразі 032 чекає на коментар цієї ситуації від Львівської міської ради. 

DSC09704

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...