• Головна
  • В аеропорту «Львів» не пропустили американця з дорогоцінними монетами
11:49, 13 червня 2013 р.

В аеропорту «Львів» не пропустили американця з дорогоцінними монетами

12 червня в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького  громадянин  США намагався приховати від митного контролю 56 дорогоцінних монет. Про це інформує прес-служба головного управління Міндоходів у Львівській області.  

Чоловік прибув до України рейсом «Мюнхен – Львів». Для перетину кордону він обрав смугу руху «червоний коридор», проте не задекларував дорогоцінних монет.

Під час візуального огляду та спілкування з ним у працівників митного поста виникла підозра щодо можливого перевезення товарів, переміщення яких заборонено або обмежено. І недарма, адже у верхньому одязі громадянина працівники підрозділу боротьби з контрабандою Львівської митниці Міндоходів знайшли 56 монет жовтого кольору. Серед них монети США, Великобританії, Мексики, Болівії.

Працівники  Львівської митниці  Міндоходів вживають заходів для встановлення обставин та причин вчинення громадянином правопорушення. Також залучено працівників СБУ для з’ясування наявності в діях громадянина ознак злочину. Монети скерують на експертизу для підтвердження їх належності до дорогоцінних металів, з’ясування їх вартості та культурної цінності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...