• Головна
  • Біля Львова у ДТП постраждало семеро людей. Загинули діти (ФОТО
Жах
10:17, 13 червня 2013 р.

Біля Львова у ДТП постраждало семеро людей. Загинули діти (ФОТО

Жах

Сьогодні, 13 червня, близько 2-ї ночі на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Новий Милятин Буського району на Львівщині трапилась ДТП: загинули троє людей, серед яких – 12-річна дитина. Про це повідомили у прес-службі ДАІ у Львівській області.

За попередніми даними, водій автомобіля «ЗАЗ LANOS», 24-річний житель Буського району, прямуючи у напрямку Львова, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Mitsubishi Colt» під керуванням 37-річної мешканки міста Броди. Жінка їхала в автомобілі разом із двома дітьми.

Внаслідок аварії водій та пасажир автомобіля «ЗАЗ», 21-річний юнак, загинули на місці події, а 12-річний хлопчик, пасажир іномарки «Mitsubishi», від отриманих травм помер вранці у лікарні.

2_28

 

Ще чотирьох людей було госпіталізовано із тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості. Серед них - жінка-водій автомобіля «Mitsubishi» та її 8-річний син. У дитини - закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом стегна, тупа травма грудної клітки та травматичний шок. Окрім того, у результаті ДТП постраждали двоє пасажирів автомобіля «ЗАЗ LANOS» - 25-річний та 22-річний мешканці Буського району.

3_18

 

 Триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

IMG_0072_1

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...