• Головна
  • У Львові сапери навчалися підривній справі (ФОТО)
15:52, 12 червня 2013 р.

У Львові сапери навчалися підривній справі (ФОТО)

У Навчальному центрі внутрішніх військ МВС України, з військовослужбовцями за контрактом базового рівня навчання фахівцями інженерної служби, були проведені практичні заняття з підривної справи на тему:  «Електричний та вогневий способи  вибуху». Про це інформує Підполковник Павло Гаврилів.

Напередодні проведення занять військовослужбовці практично відпрацювали порядок дій під час проведення підривних робіт, особливу увагу приділили вивченню заходів безпеки.

PM278image003

 

На заняттях Значну увагу викладачі приділяли застосуванню зарядів малої потужності, які використовуються під час відкриття підозрілих предметів з метою виявлення саморобних вибухових пристроїв.

PM373image001

 

У ході заняття кожен військовослужбовець виготовив запальну трубку та підірвав тротилову шашку. Також курсанти вдосконалили свої навички у проведенні вибуху детонуючим шнуром. Наступним кроком було виготовлення електровибухової мережі та практичне відпрацювання підривання електричним способом.  Із ним учасники заняття справились теж на відмінно.

PM685image002

 

PM801image004

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...