• Головна
  • Нові подробиці пограбування суду у Львові: із сейфа за вісім хвилин викрали 120 тисяч доларів
17:58, 19 січня 2022 р.

Нові подробиці пограбування суду у Львові: із сейфа за вісім хвилин викрали 120 тисяч доларів

Безпрецедентний випадок трапився у Львові. 19 січня, близько п’ятої години ранку, пограбували Західний апеляційний господарський суд, розташований на вул.Личаківській, 81.

Видання «Високий замок» розповіло нові подробиці цієї справи, посилаючись на власні компетентні джерела в правоохоронних органах.

Виявляється, грабіжник заліз до суду через вікно на другому поверсі і вкрав гроші з сейфу. Залазив з тильного боку суду, відеокамери цей факт зафіксували. Вражаючий момент: винахідливий зловмисник додумався залізти на другий поверх по ... гратах на першому поверсі!  Розбив вікно. А далі зламав сейф і витягнув з нього, увага (!), 120 тисяч доларів. Всередині пробув не більше восьми хвилин! І звалив...

Сигналізації у суді немає. Охорона, до речі, державна, нічого не чула і не бачила. Виглядає, що злочин добре спланований.

Також, по інформації «ВЗ» суддя пояснила, що гроші не її. Мовляв, їх на зберігання їй віддала подружка, яка поїхала за кордон на відпочинок. Згодом вона планувала їх “закинути” у банк…

Читайте також: У Львові невідомі обікрали Львівський апеляційний господарський суд



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #суд #пограбування #новиниЛьвова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...