• Головна
  • У Львові стартує жіночий фестиваль «Аніма»
13:50, 12 червня 2013 р.

У Львові стартує жіночий фестиваль «Аніма»

15-16 червня у готелі «Жорж», що на пл. Міцкевича 1, стартує фестиваль девіз якого «Свобода бути  різною» –  це право кожної жінки!

Як повідомляють організатори дійства, фестиваль «Аніма» - унікальна подія,  яка здатна  перевернути ваші погляди на рутинне  життя! Протягом  двох днів буде представлено  40 майстер-класів , лекцій, семінарів про красу, моду, імідж, здоров’я, хобі, стосунки між чоловіком та жінкою, все що стосується дітей, виставка-ярмарок, подарунки та багато іншого.

Для Вас  одночасно   функціонуватимуть   шість секторів:  «Марс  і   Венера», «Мода  та   краса», «Бізнес-леді», «Хобі та  релакс», «Бебі-бум», «Школа с**ксу». Ви зможете отримати не тільки бажані  знання, але й поспілкуватись з висококласними тренерами, компетентними спеціалістами та просто цікавими людьми.

Спеціальна зіркова гостя   –  співачка  Наталка Карпа!

16 червня  вiдбудеться урочисте закриття фестивалю у нiчному клубi  «ANTURAZH», у програмі : розіграш подарунків, караоке, виступ Шоу-Балету  Crazy   Caramel ,  конкурси та багато цікавих вражень.  Усiм учасникам фестивалю – вхiд  у клуб безкоштовний !

Попередній продаж  квитків: при купiвлi  квитка на один день - знижка 30%; прикупiвлi  квитка на два днi  -  35%.

Купуєте квитки на два днi  -  книга Тетяни Русiної «Секрети здiйснення бажань» - у подарунок. Квиток дає можливість відвідувати всi майстер-класи та урочисте закриття. Квитки можна придбати в точках попереднього продажу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...