• Головна
  • Різновиди столів: як зробити правильний вибір
Новини компаній
09:43, 19 січня 2022 р.

Різновиди столів: як зробити правильний вибір

Новини компаній

Купівля столу — нелегка справа, якщо покупець не знайомий з основними видами і характеристиками виробів, що пропонуються на ринку. Тільки наявність певного рівня підкованості дозволить вибрати найвідповіднішу модель. Величезний асортимент меблевих магазинів та інтернет-магазинів, наприклад, 44std, змушує губитися навіть тих, хто точно знає, який стіл йому потрібний.

Різновиди столів

Столи ділитися на кілька видів, адже бувають різні за розміром, комплектацією та сферою використання. З основних можна назвати:

  • кухонні поверхні;
  • обідні;
  • письмові;
  • журнальні;
  • сервірувальні;
  • туалетні;
  • комп'ютерні;
  • трансформери.

Стіл-трансформер - це обідній стіл, який розкладається по необхідності, наприклад, коли вам необхідно розсадити чимало гостей. Сервірувальні столи використовуються в домашніх умовах рідко. Вони призначені для переміщення страв із кухні до їдальні, для цього оснащені колесами. Таке приладдя стане до пригоди в ресторанах, кафе або при організації важливих подій.

Як вибрати якісний стіл

Купуючи стіл, насамперед необхідно поставити перед собою конкретну ціль. Який вид вам необхідний, як використовуватиметься виріб і в яких умовах. Так, умови експлуатації — важливий параметр, адже виходячи з нього, можна сміливо віддавати перевагу тому чи іншому матеріалу, з якого буде виготовлено виріб.

Столи виготовляють із пластику, дерева, скла, ДСП, металу або поєднання декількох матеріалів. Металеві вироби не будуть довго служити в умовах з підвищеною вологістю, а скляні краще не купувати для приміщень з високою прохідністю, адже на них добре видно пил і плями.

Форма стільниці також може бути різною: круглою, квадратною, прямокутною і навіть кутовою або мати іншу складну геометричну складову. Вибір залежить від вашого смаку, а також наявності вільного простору в приміщенні – відштовхуватися потрібно від того, де ви хочете поставити стіл, скільки місця для нього призначено, скільки людей будуть їм користуватись.

Столи можуть мати додаткові комплектуючі у вигляді ящиків, полиць або інших елементів. Завдяки їм, підвищується функціонал виробу. Обирати потрібно також з індивідуальних потреб.

Щоб зробити правильний вибір, достатньо звернутися до професіоналів. Адже, щоб прийняти найправильніше рішення, потрібно врахувати чимало нюансів. Виріб не тільки повинен відповідати усім вашим вимогам, але й бути якомога якіснішим, що буде гарантією тривалого терміну його експлуатації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...