• Головна
  • Якісний та зручний дитячий одяг оптом ходових розмірів
Новини компаній
14:00, 18 січня 2022 р.

Якісний та зручний дитячий одяг оптом ходових розмірів

Новини компаній

До вибору дитячого гардеробу завжди висуваються підвищені вимоги. Товар повинен бути не тільки модним, стильним, а й практичним. Пропонований перевіреними постачальниками дитячий одяг оптом https://rola.com.ua/ відповідає цим якостям, забезпечується також сертифікатом безпеки. Це означає, що дитина не піддасться алергії, почуватиметься комфортно протягом усього дня.

Широкий асортимент

Виробники до кожного сезону випускають нові колекції, розроблені досвідченими дитячими дизайнерами, які наслідують модні тенденції, привносячи в моделі авторське бачення. Тому кожен виріб неповторний, оригінальний, привертає увагу своїм зовнішнім виглядом.

Якісний та зручний дитячий одяг оптом ходових розмірів, фото-1

Якісний дитячий одяг оптом від виробника відшивається та реалізується в наступній видовій лінійці:

  • батники;
  • блузки;
  • бриджі;
  • джинси;
  • комбінезони;
  • Спідня білизна;
  • кофти;
  • костюми;
  • куртки;
  • спортивні речі.

Крім того, у продажу завжди є товарні групи з урахуванням гендерних особливостей. Для дівчаток https://rola.com.ua/catalog/odezhda-devochkam-optom/ пропонуються симпатичні сарафани, сукні, спідниці, лосини тощо. У хлопчиків асортименти доповнені сорочками, шортами, футболками тощо. Вся дитяча товарна група орієнтована на вік від новонароджених до 16 років. Її можна придбати у спеціалізованих офлайн- та онлайн-магазинах типу «Rola.com.ua» як великим, так і дрібним оптом.

Матеріал та дизайн

Вироби виготовляються у фабричних умовах на сучасному обладнанні з високоточних лекал. Вони повністю збігаються із стандартною розмірною сіткою. Якість пошиття ідеальна, тому що кожна одиниця проходить поетапний контроль якості.

Дитячий одяг оптом з Туреччини, що поставляється в магазини, виробляється переважно з тканин на натуральній основі. Речі виходять міцними, зносостійкими, забезпечують оптимальний повітро- та теплообмін. Напівприлеглий крій дозволяє дитині зберігати мобільність, свободу рухів.

Якісний та зручний дитячий одяг оптом ходових розмірів, фото-2

Популярний сезонний асортимент із волокнами бавовни, вовни, шовку, трикотажні речі. Залежно від структури матеріалів, їх щільності діти почуваються зручно будь-якої пори року. Фактура тканин є складовою частиною дизайну, надає вишуканості речам.

До складу тканин входять також сучасні волокна, які надають еластичність одягу, стійкість до розриву, перепадів температур. В результаті вироби мало змінюються, не деформуються після прання та прасування, довговічні.

У магазинах можна придбати товар у різних варіантах кольорів, їх комбінацій. Реалізуються однотонні речі, з малюнком, принтами, вишивкою, іншим декором. Ефектні новинки та трендові моделі є окрасою будь-якої сезонної дитячої колекції. Поєднання низької ціни та високої якості, швидка доставка – найкращі умови для вигідного придбання стильного повсякденного одягу, для занять спортом, для дому та урочистих заходів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...