• Головна
  • До Львова приїхав Посол Угорщини (ФОТО)
16:51, 11 червня 2013 р.

До Львова приїхав Посол Угорщини (ФОТО)

Сьогодні, 11 червня у Львові перебуває Міхаль Баєр. Візит відбувається з нагоди відкриття виставки «Творча спадщина та міф Віктора Вазарелі» у Львівському палаці мистецтв. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Під час візиту Посол зустрівся із головою облради.

Зустріч з угорським Послом 2 (1)

 

 «Досвід співпраці між Ужгородом, Львовом та угорськими містами є досить вагомим і він мав би поширюватися на всю Україну, – сказав Петро Колодій. – А щодо Львова, то наше місто сьогодні є своєрідною культурно-духовною столицею України. А ті добрі справи, які роблять наші консульства в плані культурного розвитку, культурного обміну між нашими народами, додають нам наснаги досягти того, аби Львів, у перспективі, котрогось року став культурною столицею Європи».  Також голова облради наголосив на важливості того, щоб між Львівщиною та Угорськими територіями були хоча б такі стосунки, які зараз є між Львівською областю та прикордонними польськими воєводствами.

Окремо під час зустрічі було обумовлено питання щодо отримання шенгенських віз в Посольстві та консульствах Угорщини в Україні. Петро Колодій передав Угорському послові Міхалєві Баєрі листа, в якому викладено проблемні питання щодо отримання візи. Посол запевнив голову облради, що документ буде ретельно розглянуто та вивчено на найвищому рівні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...