• Головна
  • У Тбілісі Львів пропіарив себе серед 15 тис людей (ФОТО)
17:27, 10 червня 2013 р.

У Тбілісі Львів пропіарив себе серед 15 тис людей (ФОТО)

Заходи в рамках «Днів Львова» зібрали у грузинській столиці 15 тис осіб. Мерія Тбілісі планує на вересень здійснити візит-відповідь до Львова. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

7 червня заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів зустрівся з туристичними компаніями, авіакомпаніями та рестораторами Грузії, аби розповісти про туристичну привабливість міста, основні бренди та його історію.

DSC_0126

 

Окрім того, волонтери роздали більше 6 тис листівок «Welcome to Lviv». Вуличну виставу «Глорія» від театру «Воскресіння» відвідали 1,5 тис людей. Також в рамках «Днів Львова у Тбілісі» проводили майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки для дітей. Більше 200 діток взяли участь у майстер-класі, а після акції отримали ляльки у подарунок.

DSC_8312

 

«Про Україну і, особливо, про Львів у Грузії, в Тбілісі, є дуже позитивні думки. Ще з часів радянських і вже у пострадянський період вони стежили за подіями у Львові так само, як і ми стежили за подіями в Грузії. Дні Львова створюють дуже добрий стартовий майданчик, щоб люди почали їздити з Грузії в Україну і навпаки. Сподіваємося, що зустрічі з туристичним бізнесом, студентами, а також із працівниками відповідних підрозділів міської ради активізують цей рух. І особливо для тих, хто розпочне першим з туристичного бізнесу пропонувати путівки до Львова, це буде не просто цікаво – це добрий розвиток їхнього бізнесу. Ті люди, які подивилися виставу театру «Воскресіння» у центральному парку Тбілісі і отримали листівки із запрошеннями приїхати до Львова, якщо навіть не зроблять це відразу, цього року, то, я впевнений, у них таке бажання з’явилося, і згодом вони до нас завітають. Також сподіваємося, що покращиться авіасполучення між Львовом і грузинськими містами», - розповідає Василь Косів, заступник міського голови Львова з гуманітарних питань. 

DSC_8597

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...