• Головна
  • Львівські школярі змагалися в Артеку у фіналі «Олімпійського лелеченя»
12:17, 10 червня 2013 р.

Львівські школярі змагалися в Артеку у фіналі «Олімпійського лелеченя»

Упродовж тижня кращі шкільні команди з усіх регіонів України змагалися у фіналі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». Участь приймали й львівські діти. Про це повідомили в Управлінні з питань фізкультури та спорту.

Львівщину на цих змаганнях успішно представляла команда школярів 5-6 класів Сокальської гімназія імені Олега Романіва – переможець обласного етапу (вчитель фізкультури Ольга Лаговська, керівник делегації стипендіат НОК України Юрій Гайдук). В другий змагальний день команда Львівщини перемогла усіх своїх ровесників у спортивній естафеті – одному з найцікавіших конкурсних завдань.

-Олімпійське лелеченя--2013-10047

 

Загалом у програмі заходу, окрім естафети, були також інші завдання, де в кожному з них визначалися свої переможці – це презентація команди, олімпійська вікторина; змагання з артболу, конкурси малюнків та стінгазет.

Допомагали школярам змагатися в «Артеці» уславлені спортсмени України – Олімпійські чемпіони Олександр Усик (бокс), Ірина Мерлені (вільна боротьба), Інна Осипенко-Радомська (веслування на байдарках), Юрій Чебан (веслування на каное), Олексій Торохтій (важка атлетика) та призери Ігор Олена Петрова (біатлон), Анна Сорокіна (стрибки у воду), Олена Пахольчик (вітрильний спорт) та інші.

Школярі з Сокаля, як і решта учасників фіналу «Олімпійського лелеченя» з цікавими враженнями та наснагою на подальший фізичний та інтелектуальний розвиток, з радістю та гордістю повернулися додому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,83
EUR
42,81
43,10
PLN
9,80
9,90
Оголошення
live comments feed...