• Головна
  • На Львівщині візьмуться за дорогу Київ-Львів-Чоп
09:03, 10 червня 2013 р.

На Львівщині візьмуться за дорогу Київ-Львів-Чоп

У Києві провели нараду, на якій були присутні голова ЛОДА Віктор Шемчук разом із Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим та Віце-прем’єр-міністром України Олександром Вілкулом з главами обласних державних адміністрацій, міністерства інфраструктури, керівництвом Укравтодору та інших центральних органів виконавчої влади. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Учасники наради розглянули питання щодо критичного стану автодоріг в Україні та нагальні заходи щодо збереження автотранспортної мережі. Під час обговорення Прем’єр-міністр України поставив завдання Укравтодору та Службі автомобільних доріг України у строк до 1 липня 2013 року усунути ямковість на дорогах загального користування та попередив керівників цих служб про персональну відповідальність.

Микола Азаров також наголосив, що керівники державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування відповідатимуть за ремонт доріг місцевого значення. Окрім цього, було доручено підготувати розпорядження, відповідно до якого місцеві автодороги передаватимуться на баланс державних адміністрацій із відповідним фінансуванням на їх утримання.

Під час наради доповів також голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук, який розповів про активне запровадження моделі державно-приватного партнерства для будівництва доріг у регіоні. «Сьогодні можна говорити про те, що ми розпочинаємо якісно новий етап реалізації програми будівництва доріг на Львівщині, застосовуючи розвиток державно-приватного партнерства та залучення інвестицій», – зазначив керівник області.

Окремо також зазначимо, що Керівництву Кабінету Міністрів України було запропоновано розпочати у Львівській області експеримент щодо утримання дороги Київ-Львів-Чоп на засадах державно-приватного партнерства та будівництва дороги Краківець-Львів-Броди на концесійній основі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...