• Головна
  • Львівських дітей безкоштовно вчитимуть робити букети з цукерок
18:44, 8 червня 2013 р.

Львівських дітей безкоштовно вчитимуть робити букети з цукерок

У понеділок, 10 червня, відбудуться творчі майстер-класи для дітей. Відтак, у Шевченківському районі міста, у рамках програми проведуть заняття зі створення солодкої композиції. Майстер-клас відбудеться у клубі «Сонечко-2», що на вул. Гетьмана Мазепи,13а об 11:00 год. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

На майстер-класі покажуть техніку виконання букетів із цукерок, а також роз’яснять, як можна створювати оригінальні букети та композиції  із цукерок, які прекрасно вписуються в інтер’єри та пасують до різноманітних свят.

«В рамках художньо-мистецької частини програми «Території дружби» ми ознайомлюватимемо дітей з новими видами рукоділля, навчатимемо основ композиції. Залучаючи діток до майстер-класів, на яких вони пробуватимуть створити композиції із найрізноманітніших предметів і речей, ми прагнемо розкрити приховані таланти кожної дитини», - говорить Марта Геронович, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району.

Нагадаємо, заняття на «Території дружби» – безкоштовні.

Довідка

Територія дружби – осередок літнього дозвілля, яке для дітей організував УДЮМК Шевченківського району.

Працюватиме «Територія дружби» з 1 червня до 31 серпня з 11.00 до 17.00 (з понеділка по п’ятницю) при клубі естетичного виховання «Сонечко-1» (вул.Гетьмана Мазепи,13а). В програмі «Території дружби» - пізнавальні заняття для діток, мистецькі майстер-класи, спортивні вправи, ігри на майданчику поблизу.

Заняття —  безкоштовні.

Більше інформації про «Територію дружби» можна отримати за номерами телефонів 252-18-28 або 0677139786. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...