• Головна
  • У Львові вирішують чи будувати завод із виробництва автозапчастин (ФОТО)
14:36, 7 червня 2013 р.

У Львові вирішують чи будувати завод із виробництва автозапчастин (ФОТО)

Якщо завод побудують, на Львівщині з’явиться ще 320 робочих місць, тому облдержадміністрація зацікавлена у тому, щоб VOSS Automotive GmbH розглядала Львівщину як платформу для свого розвитку. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 7 червня, відбулась зустріч голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука з представниками компанії VOSS Automotive GmbH з питань будівництва заводу із виробництва комплектуючих для автомобільної промисловості.

У складі іноземної делегації на зустрічі були присутні директор з питань персоналу Кай Уве Отто, а також директор з фінансових питань Байсель Карстен. Метою їх візиту стало отримання підтримки обласної влади у реалізації інвестиційного проекту на території регіону.

Зазначимо, що VOSS Automotive GmbH розробляє і виготовляє труби та з’єднання для транспортних засобів, які застосовуються в пневматиці, а також паливні та гідравлічні вихлопні системи.

чери тиго

чери тиго

По сравнению с другими автомобилями линейки Chery, внедорожник Tiggo отличается не только силой и мощностью, но и комплектацией. Ведь под капотом этой машины стоит лицензионный двигатель Mitsubishi, а дизайн создан ведущими дизайнерскими фирмами мира. Но несмотря на участие столь прославленных торговых марок, запчасти Чери Тиго отличаются меньшей ценой, чем комплектующие для европейских аналогов, но ничуть не худшим качеством. Наоборот, запчасти Chery Tiggo в нашем каталоге сделают безпроблемным обслуживание и ремонт вашего автомобиля. 

Голова облдержадміністрації Віктор Шемчук наголосив на тому, що Львівщина активно працює над розвитком інвестиційного потенціалу області.

«Ми провели велику роботу, щоб іноземні інвестиції приходили до Львова, щоб бізнесу було в нас комфортно», – сказав В.Шемчук і додав, що облдержадміністрація готова надавати сприяння, для того, щоб інвестиції VOSS Automotive GmbH тут добре працювали.

Загалом, під час зустрічі сторони обговорили питання щодо умов відкриття представництва в Україні, вибору ділянки під завод, придбання або будівництво нових споруджень, умов оподаткування та митного оформлення, роботи з давальницькою сировиною, наявність кваліфікованого персоналу, а також можливостей локальної підтримки.

DSC003201

 

DSC003221

 

DSC00319111

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...