• Головна
  • Оголошено повний склад артистів фестивалю Global Gathering Ukraine 2013
Реклама
16:40, 6 червня 2013 р.

Оголошено повний склад артистів фестивалю Global Gathering Ukraine 2013

Реклама

Уже сьомий рік поспіль фестиваль порадує Крут складом артистів - виступами зірок першої величини і дебютних сетів свіжих, трендових зараз артистів. Як завжди, це буде, по суті, декілька фестивалів в одному - кожна зі сцен дає фору будь-якому одноденному івенту країни!

GG_13_UA_Poster_LineUpStage

Протягом 16 годин, протягом дня і ночі під відкритим небом на аеродромі «Чайка» близько 20 000 чоловік з усіх областей України та сусідніх країн будуть насолоджуватися неймовірним святом музики і танців!

Цього року склад артистів очолять відразу три суперзірки танцювальної музики: Стів Енжелло (Steve Angello), Above & Beyond і Федде ле Гранд (Fedde le Grand).

Стів Енжелло - шведський діджей, музикант, один з учасників тріо Swedish House Mafia (Володар 4 премій International Dance Music Awards, 2-разовий номінант Grammy, 4 - кратний номінант Billboard Music Awards, номінант MTV Europe Music Awards, 2-разовий номінант World Music Awards). 7 років поспіль його ім'я міцно утримує позиції в світовому TОП-100 діджеїв рейтингу DJ Mag.

STEVE ANGELLO

 

 

Above & Beyond - тріо з Британії, один з найуспішніших колективів на електронній сцені всіх часів. 7 останніх років Above & Beyond входять до ТОП-10 рейтингу DJ Mag, з яких 4 - у ТОП-5. Вони - володарі 3-х нагород і 39-ти номінацій на International Dance Music Awards. У 2007 році Above & Beyond відіграли в Ріо-де-Жанейро перед аудиторією в 1 мільйон чоловік - це виступ досі є найбільшим за всю історію електронної музики.

ABOVE & BEYOND

 

Федде ле Гранд - хіт-мейкер і чудовий діджей з Голландії. Резидент клубів на Ібіці і самого дорого танцювальної події у світі - Sensation. Хедлайнер найбільших музичних фестивалів Америки та Європи, володар престижних нагород Beatport Music Award, MTV Australia Award і 4-х премій International Dance Music Awards. У 2009 році його дебютний альбом офіційно вийшов в 64-х країнах світу. А в 2011-му відразу 5 його робіт піднялися на 1 рядок продажів музичного магазину Beatport.

FEDDE LE GRAND

 

fedde le grand_gg

 

Також варто виділити німецький дует Cosmic Gate з вокальним лайв-перфомансом від Emma Hewitt, дует з Голландії - W & W, британця Mat Zo, росіянку Ніну Кравіц.

Крім іменитих, зоряних діджеїв Global Gathering представить ряд дебютів для України, серед яких: мальтійська дует Tenishia (# 50 світового рейтингу DJ Mag), аргентинський дует Heatbeat (# 81 DJ Mag) і колумбієць Khomha.

Від України на фестивалі виступлять десятки діджеїв: Omnia (перший і єдиний український представник у світовому ТОП-100 DJ Mag), Spartaque (кращий діджей України останніх 4 років за версією рейтингу TopDJ), Kirill Doomski (резидент Budha Bar), Sender, Tapolsky, Mays, Kon 'і багато інших.

Вартість квитків - від 449 грн. (тел. 0442220022, www.concert.ua

026

 

GG_main

 

GG_01

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...