• Головна
  • Як взимку зменшити витрати сімейного бюджету на опалення, а влітку на кондиціонування?
Реклама
14:59, 11 червня 2013 р.

Як взимку зменшити витрати сімейного бюджету на опалення, а влітку на кондиціонування?

Реклама

З року в рік опалювальний сезон робить вельми відчутну діру в бюджеті кожної сім'ї і краще не стає. Ціни на газ ростуть, що збільшує витрати з кожним роком все більше і більше. Влітку та ж проблема, але тепер ми витрачаємо величезні гроші за електроенергію, коли включаємо кондиціонери та вентилятори. Невже немає способів економії окрім як мерзнути взимку, а влітку перебуваючи в квартирі, відчувати себе як у пароварці?

Є! Компанія «Модерн-XXI» запропонувала свій варіант вирішення цієї проблеми. Як стверджують фахівці компанії: «вікна« Modern-Premium Therm », при виготовленні яких використовується мультифункціональне скло, допомагають підтримувати комфортний мікроклімат в будинку взимку і влітку ». Вікно Modern-Premium Ther в літній період - захищає від сонячного тепла, а в зимовий період - знижує втрату тепла.

ggsr

Вікна «Modern-Premium Therm» - це і є універсальне рішення вашої проблеми. Взимку вони знизять ваші витрати на опалення, а влітку на кондиціонування. Захищаючи вашу квартиру від сонячного, тепла вікна «Modern-Premium Therm» не викликають змін в освітленості.

Більше того, фахівці компанії стверджують: «Наші мультіфракціонні вікна зберігають тепло так само, як і цегляна стіна завтовки 76 см! Це завдяки тому, що камери дистанційної рамки Super Spacer заповнені інертним газом криптоном. Все це робить наші вікна ідеальним вибором для ощадливих людей. »

Більш детально читайте у нас на сайті http://www.okna-modern.com.ua/

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...