• Головна
  • У Львові начальник ДПІ погорів на хабарі у 8 тисяч гривень
11:26, 5 червня 2013 р.

У Львові начальник ДПІ погорів на хабарі у 8 тисяч гривень

Управлінням нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області спільно із працівниками УСБУ області затримано на гарячому начальника відділу однієї з районних ДПІ у Львові, який вимагав та одержав неправомірну вигоду.

Як повідомили 032 у прес-службі прокуратури області, податківець за невжиття заходів щодо скасування свідоцтва платника єдиного податку вимагав та одержав 8 тисяч гривень.

3 червня, у межах досудового розслідування за результатами проведеного комплексу негласних слідчих (розшукових) дій, посадовця затримано в приміщенні Головного управління Міністерства доходів і зборів у Львівській області, а гроші вилучено.

Досудове розслідування стосовно вказаного податківця за ч.4 ст.368 КК України проводиться відділом розслідування корупційних правопорушень прокуратури Львівської області.

Санкція даної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...