• Головна
  • У Львові відкрили новий норвезький магазин морепродуктів Egersund Seafood
Новини компаній
09:00, 6 грудня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові відкрили новий норвезький магазин морепродуктів Egersund Seafood

Новини компаній

Норвезький магазин морепродуктів Egersund Seafood запрацював у Львові. Урочисте відкриття відбулося на вулиці Стрийській, 200А, у п'ятницю, 3 грудня 2021 року.

Червону стрічку на честь відкриття магазину перерізали автор концепції магазину, маркетолог і засновник Fedoriv Group Андрій Федорів, Надзвичайний і Повноважний посол Норвегії в Україні Ерік Сведал, міський голова Львова Андрій Садовий, відповідальний менеджер холдингу Pelagia у Східно-Європейському регіоні Ойвінд Сетрен.

Мережа Egersund Seafood є частиною групи компаній Pelagia AS. Цей холдинг є одним з найбільших виробників риби в Норвегії. До його складу входять одні з найбільших світових виробників та експортерів атлантичного лосося і форелі – Leroy Seafood та SalMar.

Магазин компанії у Львові став шостим в Україні і першим, що відкрився за межами Києва.

«Ми у холдингу Pelagia надзвичайно пишаємося концепцією цього магазину, який передусім зосереджується на якості. Ми також тішимося, що цей задум, який у нас первинно зародився, матеріалізувався на практиці, – повідомив відповідальний менеджер холдингу Pelagia у Східно-Європейському регіоні Ойвинд Сетрен. – Окрім того, особливо радіємо, що це відкриття відбувається у Львові. Адже це ще й моє улюблене місто в Україні і мені завжди тут дуже добре».

Магазин Egersund Seafood у Львові, Фото - Олександри Крупської

Магазин Egersund Seafood у Львові, Фото - Олександри Крупської

Відтепер спробувати страви зі свіжої риби та морепродуктів торгової марки Egersund Seafood можуть і львів'яни.

«Важливо, щоби всі львів'яни знали про цей магазин. Тому що львів'яни люблять смачно поїсти. Правда, не люблять, аби це було дорого. Люблять, аби це було смачно і дешево. Хоча так буває не завжди. Але насправді смачна риба – це користь для здоров'я. І коли людина робить бізнес, то розраховує на отримання прибутку. То тут насправді набагато більше, ніж прибуток. Бо ти отримуєш здоров'я, – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. – Тому буду запрошувати всіх львів'ян частіше бути в цій частині міста, смакувати цієї смачною рибою і ділитися цією прекрасною можливістю, яку ми сьогодні отримали. Велика подяка усім, хто спричинився до відкриття і всім, хто буде розвивати цей бізнес».

На вітринах нового магазину – унікальна для українського ринку продукція. Це широкий асортимент риби, яка виросла у природних умовах Норвегії, а також вирощена у фермерських господарствах з дотриманням екологічних і харчових стандартів, без використання антибіотиків.

Серед представленого асортименту – охолоджена риба та морепродукти, солений бочковий оселедець кількох видів, рибна ікра, заморожені морепродукти, рибна бакалія і гастрономія, копчені рибопродукти. Унікальною пропозицією торгового закладу є дикий атлантичний голубий тунець і норвезький охолоджений лосось.

Лосось, виловлений в Норвегії, доставляють до України літаком. Таким чином, на вилов, обробку і доставлення червоної риби до магазину піде не більше 48 годин.

«Ви, мабуть, знаєте, що норвезький лосось є «тягачем» нашого експорту. Проте ми спостерігаємо розвиток і прогрес у розширенні ринку щодо інших видів риби. І це також стосується України, ринок якої найшвидше розростається в частині експорту норвезьких морепродуктів, – повідомив Надзвичайний і Повноважний посол Норвегії в Україні Ерік Сведал. – Більше 80% морепродуктів Україна імпортує і більша частина цього імпорту іде з Норвегії. Холдинг Egersund Seafood є одним з найбільших виробників у Норвегії й саме вони змогли забезпечити перше постачання риби до України у 1996 році. Також магазини Egersund Seafood налагодили пряме постачання кінцевому споживачеві, оскільки працюють без посередників. Наші морепродукти не лише надзвичайні на смак, вони також корисні для вашого здоров'я. І також вся ця продукція виловлюється екологічним сталим способом. Такий підхід до вирощування риби й морепродуктів з поправкою на зростання кількості населення у світі є дуже важливим».

«Із гордістю запрошуємо львів'ян в новий фірмовий магазин Egersund Seafood. Ми відкрили його, щоби доставляти нашим клієнтам рибу без посередників. Щоби ви змогли вповні відчути чистоту смаку норвезької риби. Для цього ми ретельно контролюємо всі процеси – вилов, перероблення, транспортування і зберігання, – повідомив Генеральний директор Pelagia AS Егель Магне Хаугстад. – Рибу, виловлену за межами Норвегії, нам постачають перевірені партнери-виробники з інших країн. Наша продукція – це не лише делікатеси, але й найкорисніші харчові продукти. Бажаємо вам доброго здоров'я і великої насолоди від споживання нашої продукції».

Багато з гостей вперше змогли побачити, як виглядає дикий атлантичний голубий тунець. З нагоди відкриття у магазині було виставлено велетенську рибину, виловлену в водах Норвегії і привезену до України.

Дикий атлантичний голубий тунець на відкритті магазину  Egersund Seafood, Фото - Олександри Крупської

Дикий атлантичний голубий тунець на відкритті магазину Egersund Seafood, Фото - Олександри Крупської

«Ця риба важить 320 кілограмів. Цього року ми виловили 350 подібних рибин, найбільша з яких важила 350 кілограмів. Це другий за розміром тунець. Ми спеціально привезли його сюди, на цю урочисту подію – відкриття нашого магазину у Львові, який став найбільшим в Україні магазином морепродуктів, – повідомив тренер з продукту Egersund Seafood Олександр Погосов. – У Туреччині і Хорватії тунець вирощують на фермах. Його ловлять маленьким, утримують у фермах, годують скумбрією. Вирощують до ваги 50-70 кілограм. Ми ловимо дикого блакитного атлантичного тунця раз на рік, у вересні, та заморожуємо шоковим методом, щоби наші гості цілий рік могли смакувати цим делікатесом».

Про концепцію і дизайн магазину розповів автор, відомий український маркетолог і засновник Fedoriv Group Андрій Федорів. «Тут немає яскравих цінників, немає акцій, немає знижок, немає програм лояльності. Тому що у компанії є філософія product first – найголовніше, це продукт. Якщо вам подобається ця риба і ви хочете купувати тільки найсвіжішу рибу – ласкаво просимо. Це також найбільший магазин мережі Egersund Seafood в Україні. Площа тут майже 2,5 тисячі метрів. Крім магазину, тут є seafood бар, а згодом з’явиться ресторан. Люди вже можуть прямо тут скуштувати суші й рибні страви з видом на це фантастичне озеро. І нам дуже подобається, що тут розвивається такий сучасний Львів», – повідомив Андрій Федорів.

Під час відкриття відбувся вечір інструментальної музики у виконанні Академічного симфонічного оркестру «INSO-Львів». Після цього, під час кулінарного шоу, бренд-шеф Валерій Ковальчук приготував вишукані страви з дикого атлантичного тунця. Подавали рибу в сирому і в злегка підсмаженому вигляді.

Оркестр INSO на відкритті магазину у Львові, Фото - Олександри Крупської

Оркестр INSO на відкритті магазину у Львові, Фото - Олександри Крупської

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#морепродуктильвів #рибаульвові #магазинморепролуктівльвів #львіввідкриттямагазину #Egersund Seafood #морепродуктизНорвегіїульвові #новинильвів #новинильвова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...