• Головна
  • Блокування радіо ZIK обговорять на парламентських слуханнях у ВР
19:12, 4 червня 2013 р.

Блокування радіо ZIK обговорять на парламентських слуханнях у ВР

Народні депутати Верховної Ради України заслухають звернення журналістів медіа-холдингу ZIK щодо блокування Нацрадою роботи RADIOLIFE, котру компанія взяла в своє управління.

Завтра на засіданні комітету ВРУ із питань свободи слова відомий журналіст, представник журналістського руху «Стоп цензурі!» Наталя Соколенко передасть парламентарям відкритий лист журналістського колективу медіа-холдингу  ZIK до депутатів Верховної Ради України стосовно блокування Нацрадою роботи радіо «RADIOLIFE» на частоті 107,2 FM у Львові, що перейшло в управління медіа-холдингу ZIK та вже розпочало роботу в ефірі.

У своєму зверненні працівники медіа-холдингу закликають депутатів вплинути на дії Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення України, які сьогодні  можна розцінити як утиск та упереджене ставлення до компанії, за її принципову та безкомпромісну позицію. Зокрема, йдеться про намір Нацради позбавити RADIOLIFE ліцензії на радіомовлення на частоті 107,2 FM.

 «Уже завтра я буду присутня на засіданні комітету із питань свободи слова у парламенті, - говорить Наталя Соколенко. – Я передам депутатам Відкритий лист журналістів ZIK, які обурені діями Нацради щодо блокування роботи їх радіомовлення. Я також  звернуся до парламентарів із проханням вплинути на цю ситуацію: зокрема, ретельно вивчити деталі цього конфлікту та підготувати депутатське звернення до Нацради із закликом припинити утиск медіа-холдингу ZIK. Таким чином я хочу висловити свою підтримку львівським журналістам».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...