• Головна
  • Городок побив Львів схевенінгенським способом (ФОТО)
18:08, 4 червня 2013 р.

Городок побив Львів схевенінгенським способом (ФОТО)

На Львівщині відбувся дитячий шаховий турнір, приурочений Міжнародному дню захисту дітей та відзначенню 800-річчя міста Городок.

Змагання проходили між двома командами у двох групах, дитячою командою Львова та командою Городка. В групі А змагалися  3 хлопчики та 3 дівчинки з дитсадків м. Городка та Львова, а це дітки 2007 року народження. У групі Б змагалися 3 хлопчики та 3 дівчинки  першокласники з  Городка та Львова 2006 року народження. Кожен учасник провів по 6 зустрічей.

«Проводячи різноманітні спортивні змагання та турніри ми ставимо перед собою мету забрати дітей від комп’ютерів, з вулиці і, організувавши для них змагання, залучити до здорового способу життя. І приємно, що організаторам з обласної Федерації шахів Львівщини поруч з цим ще й вдається інтелектуально розвивати наших діток», - відзначив начальник управління з питань фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації Юрій Майборода під час відкриття турніру.

Турнір проходив за схевенінгенською системою в 6 турів. Контроль часу – 20 хвилин до закінчення партії, а команда – переможець  визначалась  за найбільшою сумарною  кількістю набраних  очок  в  турнірах А  і Б.

«Незважаючи на те, що тут ми зібрали непосидючих і прудких діток дошкільного віку та першокласників усі шахові баталії дуже серйозні і напружені. Поспостерігавши за їх грою я впевнено можу сказати, що серед цієї малечі є майбутні чемпіони та гросмейстери світового класу» - зауважив голова обласної Федерації шахів Львівщини Тарас Керницький спостерігаючи за шаховими партіями учасників турніру.

Остаточний результат зустрічі 56,5:15,5 на користь команди Городка.

Команда-переможець турніру нагороджена дипломами відповідних ступенів та кубками, а учасники отримали пам’ятні відзнаки та нагороди від організаторів турніру.

IMAG2003

 

IMAG2005

 

IMAG2011

 

IMAG2012

 

IMAG2014

 

IMAG2018

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...