• Головна
  • ULOV - найкращі суші і роли Львова
Новини компаній
15:30, 3 грудня 2021 р.

ULOV - найкращі суші і роли Львова

Новини компаній

Суші і роли спочатку позиціонувалися як делікатес, а згодом перейшли в розряд корисної і дієтичної їжі. Сьогодні вони стали повсякденним перекусом і популярною їжею для обідів в офісах, на зустрічах, коли збираються компанії друзів. Доставка суші Львів https://ulovlviv.uds.app/c пропонує відмінний вибір азіатської страви у Львові. Ми готуємо наші роли і суші тільки зі свіжих та якісних продуктів. Наші клієнти будуть приємно здивовані якістю страв та їх ціною.

ULOV - найкращі суші і роли Львова, фото-1

Все для наших клієнтів

ULOV - це швидка доставка ролів Львів в будь-яку точку міста. Ми пропонуємо дійсно величезний і різноманітний вибір рол і суші на будь-який смак:

  • сети дня;
  • класичні;
  • солодкі;
  • маки;
  • гункани;
  • боул
  • соуси;
  • прохолодні напої.

У нас ви можете замовити сети на кожен день тижня і кожного разу новий. Також в ULOV можна замовити великий сет на цілу компанію, в якому може бути від 24-х до 32-х шматочків, великі роли Львів вагою сета від 940 до 1230 грам. В асортименті представлені суші і роли за класичними рецептами, з тунцем, лососем, крабом, креветками, вугром, авокадо, манго, кунжутом, грушою. У нас є страви з тунцем і лососем гриль, чукой, чеддером, хіяші, огірком, киноа. На додаток до суші і ролів ми пропонуємо смачні соуси – васабі, унаги, імбир, соєвий і горіховий соуси. У нас відмінний вибір вегетаріанських і солодких ролів і суші.

Ще більше - ще смачніше і ситніше

Суші Львів ULOV знає, як порадувати своїх клієнтів і завжди пропонує їм набагато більше, ніж наші конкуренти в місті. Наприклад, ви можете замовити класичну Філадельфію. Вас здивує прекрасне поєднання в ній хрусткого огірка, ніжного вершкового сиру і свіжого лосося. І найголовніше – ми кладемо в блюдо більше лосося – 75 грам. І це більше, ніж у будь-якій іншій доставки в нашому місті і абсолютний хіт.

Замовити суші Львів простіше простого. Зателефонуйте нам прямо зараз або залиште заявку на нашому офіційному сайті, вибравши вподобані страви. У нас безкоштовна доставка суші Львів при замовленні від 350-ти гривень. Крім того, при першому замовленні у нас ви отримаєте знижку в 35-ть грн за програмою лояльності UDS . ULOV дає в суші і роли багато начинки і риби, середня вага сета становить 300-310 грам. Ми гарантуємо вам завжди свіжі продукти, якісні страви, швидку доставку і адекватні ціни.

ULOV - завжди свіжі продукти і якісні страви. У нас відмінний вибір інгредієнтів, суші і роли на будь-який смак – класичні, вегетаріанські та солодкі. Постійно проводимо вигідні акції і гарантуємо приємні ціни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...