• Головна
  • У міськраді попереджають про незаконного забудовника у Львові: подробиці
17:15, 29 листопада 2021 р.
1
Надійне джерело

У міськраді попереджають про незаконного забудовника у Львові: подробиці

На перетині вулиць Липинського - Городницькій, 47 просять не купувати житло. 

Як повідомили у фейсбук-сторінці "Львів. Містобудування", забудовник на перетині вулиць Липинського - Городницькій, 47 розпочав продаж житла в апарт-комплексі. За даними заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, на побудову цього комплексу немає жодних дозвільних документів.

«Якось погано складається з математикою у деяких львівських забудовників. Тож хочу повідомити: з часів Піфагора нічого не змінилося: чотири – означає чотири, а п’ять – означає п’ять. Аж ніяк не навпаки. І цього не змінить навіть хамство забудовника. Сьогодні мова про об’єкт на вул. В. Липинського - вул. Городницькій, 47», – написав він.

За цією адресою мала б відбутися реконструкція та часткова надбудова/добудова складів. На такі роботи у січні 2018 року ТзОВ фірма "Юнітек" справді отримала містобудівні умови та обмеження. Майже через рік, у грудні того ж 2018-го, Інспекція ДАБК у Львові видала дозвіл на виконання будівельних робіт. І власне у цьому документі зазначено, що поверховість об'єкта становить 4 поверхи.

Натомість міська інспекція ДАБК уже зафіксувала, що на об'єкті проведені бетонні роботи з будівництва 5-го поверху, йдеться у повідомленні. Зараз щодо цього будівництва триває перевірка міської інспекції ДАБК. Інспектори мають з’ясувати, чи відбулася власне реконструкція, а чи, може, ТзОВ фірма "Юнітек" провадить нове будівництво. Від цього залежить і розмір штрафу, який випишуть цій фірмі. Проте вже однозначно можна сказати, що на забудовника з Липинського – Городницької чекають приписи на зупинення робіт, усунення порушень. Якщо ж порушень не усунуть, то і знесення зайвого поверху.

Читайте також: Ресторани Львова потрапили до рейтингу найкращих за версією премії "Сіль" 2021 року: скільки та які

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#купитиквартирульвів #незаконнізабудовильвів #забудовильвів #незаконнийзабудовник #будівництвольвів #новобудовильвів #новобудовиульвові #новинильвів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Петр Букин
29 листопада 2021 р., 21:35
В державі є високооплачувані органи влади в т.ч. правоохоронні які абсолютно не хочуть і не можуть забезпечити дотримання і виконання законів України, різного роду злодіями .
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...