• Головна
  • Івано-франківський центровий перейшов до львівської «Політехнніки»
08:41, 4 червня 2013 р.

Івано-франківський центровий перейшов до львівської «Політехнніки»

Колишній центровий івано-франківської «Говерли» Ярослав Лемик перейшов до клубу принципового суперника – львівської «Політехніки».

Власне здавалося б, що нічого дивного в цьому кроці немає. Ярослав – львівянин, і вже колись грав у рідній команді. Однак варто згадати, що саме в Івано-Франківську Лемик провів свої кращі сезони в Суперлізі, оглядачі навіть називали його «відкриттям сезону 2012». Натомість сюди він потрапив саме після того як... не підійшов львівській команді! Попросту кажучи – його можливості у рідному місті тоді належно не оцінили, чи просто «викинули з корабля» по ходу сезону.

Тож що зумовило українського гравця знову повернутися туди, звідки «попросили»? Варіант перший, найбільш реальний – з часу останньої присутності Лемика у «Політехніці», змінився тренер. Тож Ярослав відчув свою затребуваність бути у клубі.

Варіант номер два – можливо, екс-центровий «Говерли» знає щось, чого не знає наразі широка громадськість прикарпатського баскетболу? Натякаємо на можливі проблеми з грішми в «Говерли» у наступному ігровому році.

Ну і остання, але не менш реальна здогадка – Лемику попросту запропонували більші гроші.

Чи вдалим є дане рішення, покаже час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...