• Головна
  • Львівський гуртожиток намагається влізти під крила місцевої влади
16:17, 3 червня 2013 р.

Львівський гуртожиток намагається влізти під крила місцевої влади

Сьогодні, 3 червня, мешканці гуртожитку на вул. Зеленій, 57 у м. Львові розпочали акцію протесту проти свавілля виконавчих органів Львівської міської ради. Вони розповсюдили повідомлення, в якому викладають свої вимоги.

Наразіі мета мітингувальників  – домогтися взяття гуртожитку на баланс, укладення міською радою угод з підприємствами - надавачами комунальних послуг (в т.ч. газо- та енергопостачання); інформування громадськості м. Львова про наявні порушення виконавчою владою міста прав людини, а також – спроби видворити людей із їхнього житла шляхом погіршення умов проживання громадян у гуртожитку.

«Недбале ставлення органів місцевого самоврядування до житлового фонду комунальної власності та небажання виконавчими структурами Львівської міської ради виконувати положення Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», а також ігнорування чиновниками бажанням мешканців гуртожитку оплачувати кошти за утримування будинку та прибудинкової території унеможливлює укладання договорів з комунальними підприємствами про надання комунальних послуг та ускладнює умови проживання людей у гуртожитку»,  - йдеться у повідомленні організаторів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...