• Головна
  • Центри вакцинації у Львові тепер працюватимуть довше: графік, - ВІДЕО
16:19, 18 жовтня 2021 р.
Надійне джерело

Центри вакцинації у Львові тепер працюватимуть довше: графік, - ВІДЕО

Центри вакцинації у Львові працюватимуть довше.

Як повідомляє журналістка 032.ua, комісія ТЕБ і НС прийняла рішення продовжити режим роботи пунктів вакцинації у Львові. Станом на 18 жовтня у Львові функціонують пункти вакцинації у всіх міських поліклініках, до того ж є 5 міських загальних пунктів вакцинації.

Останнім часом у мережі почали публікувати фото черг на вакцинацію у Львові. Зросла і статистика вакцинованих за добу. Однак через такий ажіотаж є ймовірність поширення коронавірусу серед львів'ян у чергах. Через це комісія ТЕБ і НС вирішила продовжити їх графік роботи, аби більше людей змогли отримати щеплення від коронавірусу.

Відтак щодня у міських пунктах вакцинації вакцинуватимуть у дві зміни. Щеплення можна буде отримати з 10:00 до 14:00 та з 15:00 до 18:00. Натомість у міських поліклініках вакцинуватимуть охочих у три зміни. Тепер отримати щеплення там можна з 9:00 до 20:00.

"Ми розуміємо, що станом на 18 жовтня понад третина львів'ян отримали вакцину від коронавірусу. Однак ми закликаємо мешканців міста уважніше ставитися до свого здоров'я та користуватися тими можливостями, які є сьогодні", - наголосив Євген Бойко, керівник адміністрації мера Львова.

Нагадаємо, що у Львові можна отримати щеплення від коронавірусу у 17 пунктах вакцинації. 5 з них є центрами масової вакцинації та розташовані вони у ТРЦ “Форум Львів”, ТРЦ “Victoria Gardens”, “Епіцентрі” на вулиці Б. Хмельницького та Городоцькій, та у центрі “Довженка”. У будні дні вони з 10:00 до 18:00, обідня перерва з 14:00 до 15:00. На вихідних графік роботи незмінний. До слова, там можна отримати щеплення такими вакцинами: Pfizer, AstraZeneca, Coronavac.

Організували пункти вакцинації у на базі усіх міських поліклінік. Загалом таких центрі у Львові дванадцять. Тепер щеплення від коронавірусу можна отримати там з 9:00 до 20:00. Детальніше про те, де вакцинуватися у Львові читайте за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вакцинаціяльвів #вакцинпаціяульвові #центривакцинаціїльвів #девакцинуватисяульвові #новинильвів #новинильвова #роботацентріввакцинаціїльвів #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,95
EUR
42,89
42,95
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...